Home

Hola!

Somos una pequeña gran escuela, diferente, de trato familiar y respetuosa con la singularidad de cada niño

The project of Kid's House Nursery School is one of QUALITY, we stand out above other schools because we are an updated proposal taking into account the REAL needs of our children at an early age.

Little girl with terrestrial globe

Educational project

Testimonials

He estat molt contenta aquests 3 anys que la Elsa ha estat a la vostra escola. Puc afirmar que heu complert TOTES les meves expectatives i que no m’han decebut en res. M’he sentit com a casa i he confiat plenament en tots els professionals que han atès a la meva filla. En quan a la cuina donar les gràcies a la Àngels per tenir tanta cura alhora de fer el dinar als nens i també vull donar donar les gràcies a la Tània a la Montse i a la Dolors per ajudar-me a portar millor l’educació de la Elsa. I com no vull donar les gràcies al Ricard per el se tracte i la seva integritat. Us trobaré molt a faltar.”

Familia Navarro

Estem molt contents i satisfets tan de l’escola com el personal que hi treballa, el nostre fill va molt content!! Tindrem un molt bon record.

Familia Madir Brunet

Estem molt contents de l’escola. La nostra filla ha passat una època de formació i felicitat molt positiva. Una atenció especial també per la Teresa, que ha part de l’anglès, la considerem molt bona mestre. Gràcies a l’Àngels, a la Dolors, També a l’ Anna a la Natàlia i a tot l’equip sencer de Kid’s House per la seva amabilitat. Per descomptat gràcies al gerent, el Ricard, per la intel·ligència de saber triar el seu personal. Agraïts per sempre.

Pares Laura Cuní

La nostra opinió de l’ escola es excel·lent, i la recomanem a tothom en tots els aspectes.
La nostra experiència envers l’ escola ha sigut particularment positiva degut al canvi de la nostra filla, que de ser introvertida i tímida ha passat a ser molt alegre i xerraire a més de ser molt sociable.
Podeu estar segurs que si tinguéssim més fills els portaríem a Kid’s House (encara que no crec que sigui el cas). Tant debò hi haguessin més escoles a Sabadell amb aquest ideari. De tot cor: Moltes gràcies!”

Familia Prats Moya

Tot i que el nostre fill fa poc temps que ve a la guarderia (canvi d’escola bressol) estem molt contents i veiem que ell també. Com que veiem que hi va molt content, ens dóna molta tranquilitat i confiança. Els professionals són molt amables i ens transmeten molta confiança.

Familia Alonso Serra

Elegir Kid’s House como escuela infantil para nuestros hijos ha sido una decisión muy acertada, de echo teniamos con nuestra hija mayor malas experiencia con otras dos guarderias de Sabadell una del centro de toda la vida y otra pública, y reconocemos que en un principio dudamos mucho y fuimos muy pesados.
Lo que que nos decidio en un inico fueron las impresionantes instalaciones y sobre todo las recomendaciones de otros padres, pero con el tiempo tenemos que reconocer que son muchas las cosas por las que recomendamos al 100% vuestra escuela, en primer lugar por las ya mencionadas instalaciones, luego por el trato agradable, profesional y sumamente familiar que se palpa desde el primer dia, sin olvidar por la politica de precios razonable y siempre transparente, nada que ver con otras ( Pues NO hay gastos ¨”extras” por Calefacción, Agosto, Material, Seguros, Salidas, Fiestas con cargo, Horas extras de mañana o tarde etc.. pero sobre todo la recomendamos por como hemos visto evolucionar a nuestra hija. Agradecemos a todo el equipo de educadoras a la teacher de Inglés, a la cocinera y especialmente a Ricard por su proyecto y por haber conseguido en pocos años convertir a Kid’s House en la mejor escuela de Sabadell por meritos propios. Muchas gracias!

Familia Garcia

Tant en Mario com jo estem molt contents d’haver-vos confiat la cura d’ en Màrius a l’equip d’en Kid’s House. Des del moment que varem veure com es relacionava el nostre fill amb el vostre P-0 quan era un nadó d’apenes 4 mesos fins ara que està amb L’Anna a P-2, hem sabut que seria feliç amb vosaltres. Creiem que ens heu ajudat a fer créixer al nen dins d’ unes pautes i valors que compartim i considerem essencials pel bon desenvolupament d’en Màrius. Per últim, som de l’opinió que és molt positiu que tingueu una professora d’anglès nativa per tal que els nens aprenguin a desenvolupar-se en una altre llengua en situacions diverses. Gràcies de tot cor per la feina i carinyo que volqueu en els nens. Fins ben aviat!

Familia Mendez & Mario Sabaté

Estem molt contents amb el servei que ens ofereix l’escolam de fet nosaltres hem tornat a portar els nostres segon i tercer fill. El tracte que rebem per part de l’escola és molt bona. L’ampli horari de servei de permanència sense cost adicional es ideal. La cuina es casolana i la cuinera es fantàstica, de fet l’ambient entre el personal és molt bo. Les nenes entren i surten molt contentes i per mi això és bastant important.

Familia Nuñez Martin

Elegir Kid’s House como guardería para Aitor, ha sido un auténtico acierto. A lo largo de estos años no habeis ayudado tanto a mi hijo como a mi a crecer y evolucionar.
Personalmente lo que más valoro es la profesionalidad del personal, que ha permitido que mi hijo vaya desarrollando sus capacidades mientras se divertía, y la enorme humanidad que todo el equipo habéis demostrado tener. Nos habeis dado un cariño muy importante en momentos muy difíciles.
Motivos para aconsejar Kid’s House como guardería? TODOS, me siento tan tranquila cuando el niño está con vosotros como cuando está conmigo. Muchas gracias a todos por todo, muy especialmente a Rosario, Ana y Ricard.

Familia Insalaco Martín

Les nostres filles hi han vingut molt a gust i nosaltres hem estat sempre molt tranquils deixant-vos-les. Repetirem amb el Lluís.

Familia Ros-Forrellat

Anyone   can
make    a   difference

Ven a conocernos

Sant Honorat, 37 Bajos 08202 Sabadell