FAQ

Preguntes freqüents

Escollir Kid ‘s House Nursery School, és triar una escola que porta des del 2005 oferint un ensenyament equilibrat entre tradició i Innovació en el qual l’alumne passa a ser el centre d’interès.
Estem convençuts que Kid ‘s House Nursery School és l’opció per a aquells pares exigents que a més de buscar un servei d’una escola infantil de qualitat, vulguin donar una bona base als seus fills per a un món globalitzat i internacional.

En Kid ‘s House Nursery School, s’inicia l’aprenentatge de l’anglès a P-0, és a dir des dels 4 mesos.

La nostra metodologia en l’aprenentatge de l’anglès és la immersió lingüística en el dia a dia de l’alumne, sens dubte és el més natural i el que ha demostrat ser el més eficaç.

Sí, Kid ‘s House Nursery School ha estat la primera escola de la ciutat a apostar decididament per l’anglès i per a això, des de la seva creació el 2005, ho ha fet sense escatimar recursos per aconseguir un personal docent exclusivament natiu, garantint una excel·lència indiscutible en aquest àmbit per a nosaltres tan important.

Varia en funció de les edats, però de mitjana, Kid ‘s House Nursery School, arriba fins a un 35% diari amb perspectives d’anar en augment.

El nombre d’alumnes varia curs rere curs, en qualsevol cas la ràtio aproximat, màxim seria de 8,13 i 20 en funció de P-0, P-1 i P-2.

Per a la nostra escola el menjar és molt important, sempre ho fem amb la mestra tutora del grup recolzat per auxiliars promovent un entorn tranquil i relaxant, el solem fer en cadascuna de les aules perquè siguin grups reduïts.

Sí, en aquestes edats 0-3 anys és molt important, de fet a P-0 és una adaptació total pel que hi ha diferents espais per aconseguir un ambient més adaptat a les necessitats individuals.

Tot el nostre personal docent aquesta titulat ia més se’ls exigeix el de manipulació d’aliments i el de primers auxilis.

Tenim una tutora per aula i grup responsable d’aquest, assistida pel nombre d’auxiliars precís en cada moment i en funció de l’edat, que pot ser una, dues o més.

Kid’s House Nursery School, va néixer a Sabadell el 2005 fruit de l’esforç i la voluntat d’una família Serradell Casanovas – Argemí Alsina, interessada a oferir una escola infantil de qualitat com les que es poden trobar en grans ciutats Europees, amb un model revisat a la realitat del que avui dia busquem els pares. El seu fundador és Ricard Serradell Casanovas, que després d’una dilatada experiència en dirigir projectes i equips humans en l’àrea Internacional, va veure la necessitat i després la possibilitat de cobrir un servei inexistent en aquesta franja d’edat.
Després va cursar l’especialització en Matronatació, un curs realitzat per la Federació Espanyola de Natació, amb l’objectiu de poder oferir Matronatació a través de, MATROSWIM, un projecte exclusiu per a nens de curta edat (nadons) i els seus pares en unes instal·lacions especialitzades. Ara s’està estudiant la manera de tirar el projecte endavant.

Oferim un horari que cobreix de 07:45h a les 18:30h.

A la Nostra escola promovem totes les habilitats expressives, tècniques i motrius així com les competències socials, personals i de treball, les quals troben un pilar de suport molt important en tot tipus d’activitat que involucra pintures, manualitats, experimentació, balls, representacions i música amb les nostres especialistes.

Sí, Kid’s House Nursery School, és un centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, amb el número 08064601, i està per tant garantit pels requisits i inspeccions periòdiques a les que està requerit.

Sí, utilitzen uniforme a partir de P-1. Es tracta, simplement, d’una bata i un conjunt que resulta d’allò més pràctic en una escola infantil.

L’escola és oberta de setembre a juliol i tanca el mes d’agost. Podeu matricular als vostres fills en qualsevol mes de l’any, òbviament sempre que hi hagi plaça disponible.

Sí, pots utilitzar esporàdicament i es cobraria simplement pels dies utilitzats, també optar per una tarifa on està inclòs en el preu mensual.

Sí, cada vegada és més habitual.

No, es paga una única matrícula i només un cop per família. Això vol dir que si un germà s’incorpora a Kid’s House Nursery School no es pagarà una altra matrícula.

Sí, en Kid’s House Nursery School utilizamos, Inglés, Español y Catalán en el día a día siendo la primera escuela trilingüe de Sabadell.

Sí, tenim cuina pròpia i cuiners propis, cuinem a partir de matèria primera de qualitat que ens reparteixen diàriament, és cuina de mercat d’excel·lent qualitat. Gran part dels productes frescos són ecològics, no utilitzem fregidores i evitem tot producte semielaborat, el berenar l’amassem i fornegem diàriament.

La Seguretat en Kid’s House Nursery School ha estat sempre una de les nostres prioritats, de fet tota l’escola està en una sola planta, per tant NO hi ha escales. El primer que podràs constatar en una visita, és que tot està pensat per minimitzar al màxim qualsevol accident, de fet la nostra escola NO realitza cap activitat o sortida fora del centre.

Respectant la llibertat personal de cadascuna de les famílies en tots els seus àmbits, som una escola amb identitat Cristiana, i promovem uns valors que creiem importants:

  • L’esperit de servei a la societat
  • La satisfacció per la feina ben feta
  • La feina feta amb afecte i respecte
  • L’establiment de confiança basada en la sinceritat, la lleialtat i la humilitat