Home

Hello!

We are a small great school, different, family friendly and respectful of the uniqueness of each child

The project of Kid's House Nursery School is one of QUALITY, we stand out above other schools because we are an updated proposal taking into account the REAL needs of our children at an early age.

Little girl with terrestrial globe

Educational project

We accompany the curiosity and the desire to experiment, innate, of each child

Testimonials

He estat molt contenta aquests 3 anys que la Elsa ha estat a la vostra escola. Puc afirmar que heu complert TOTES les meves expectatives i que no m’han decebut en res. M’he sentit com a casa i he confiat plenament en tots els professionals que han atès a la meva filla. En quan a la cuina donar les gràcies a la Àngels per tenir tanta cura alhora de fer el dinar als nens i també vull donar donar les gràcies a la Tània a la Montse i a la Dolors per ajudar-me a portar millor l’educació de la Elsa. I com no vull donar les gràcies al Ricard per el se tracte i la seva integritat. Us trobaré molt a faltar.”

Familia Navarro

Estem molt contents i satisfets tan de l’escola com el personal que hi treballa, el nostre fill va molt content!! Tindrem un molt bon record.

Familia Madir Brunet

Estem molt contents de l’escola. La nostra filla ha passat una època de formació i felicitat molt positiva. Una atenció especial també per la Teresa, que ha part de l’anglès, la considerem molt bona mestre. Gràcies a l’Àngels, a la Dolors, També a l’ Anna a la Natàlia i a tot l’equip sencer de Kid’s House per la seva amabilitat. Per descomptat gràcies al gerent, el Ricard, per la intel·ligència de saber triar el seu personal. Agraïts per sempre.

Pares Laura Cuní

La nostra opinió de l’ escola es excel·lent, i la recomanem a tothom en tots els aspectes.
La nostra experiència envers l’ escola ha sigut particularment positiva degut al canvi de la nostra filla, que de ser introvertida i tímida ha passat a ser molt alegre i xerraire a més de ser molt sociable.
Podeu estar segurs que si tinguéssim més fills els portaríem a Kid’s House (encara que no crec que sigui el cas). Tant debò hi haguessin més escoles a Sabadell amb aquest ideari. De tot cor: Moltes gràcies!”

Familia Prats Moya

Tot i que el nostre fill fa poc temps que ve a la guarderia (canvi d’escola bressol) estem molt contents i veiem que ell també. Com que veiem que hi va molt content, ens dóna molta tranquilitat i confiança. Els professionals són molt amables i ens transmeten molta confiança.

Familia Alonso Serra

Elegir Kid’s House como escuela infantil para nuestros hijos ha sido una decisión muy acertada, de echo teniamos con nuestra hija mayor malas experiencia con otras dos guarderias de Sabadell una del centro de toda la vida y otra pública, y reconocemos que en un principio dudamos mucho y fuimos muy pesados.
Lo que que nos decidio en un inico fueron las impresionantes instalaciones y sobre todo las recomendaciones de otros padres, pero con el tiempo tenemos que reconocer que son muchas las cosas por las que recomendamos al 100% vuestra escuela, en primer lugar por las ya mencionadas instalaciones, luego por el trato agradable, profesional y sumamente familiar que se palpa desde el primer dia, sin olvidar por la politica de precios razonable y siempre transparente, nada que ver con otras ( Pues NO hay gastos ¨”extras” por Calefacción, Agosto, Material, Seguros, Salidas, Fiestas con cargo, Horas extras de mañana o tarde etc.. pero sobre todo la recomendamos por como hemos visto evolucionar a nuestra hija. Agradecemos a todo el equipo de educadoras a la teacher de Inglés, a la cocinera y especialmente a Ricard por su proyecto y por haber conseguido en pocos años convertir a Kid’s House en la mejor escuela de Sabadell por meritos propios. Muchas gracias!

Familia Garcia

Tant en Mario com jo estem molt contents d’haver-vos confiat la cura d’ en Màrius a l’equip d’en Kid’s House. Des del moment que varem veure com es relacionava el nostre fill amb el vostre P-0 quan era un nadó d’apenes 4 mesos fins ara que està amb L’Anna a P-2, hem sabut que seria feliç amb vosaltres. Creiem que ens heu ajudat a fer créixer al nen dins d’ unes pautes i valors que compartim i considerem essencials pel bon desenvolupament d’en Màrius. Per últim, som de l’opinió que és molt positiu que tingueu una professora d’anglès nativa per tal que els nens aprenguin a desenvolupar-se en una altre llengua en situacions diverses. Gràcies de tot cor per la feina i carinyo que volqueu en els nens. Fins ben aviat!

Familia Mendez & Mario Sabaté

Estem molt contents amb el servei que ens ofereix l’escolam de fet nosaltres hem tornat a portar els nostres segon i tercer fill. El tracte que rebem per part de l’escola és molt bona. L’ampli horari de servei de permanència sense cost adicional es ideal. La cuina es casolana i la cuinera es fantàstica, de fet l’ambient entre el personal és molt bo. Les nenes entren i surten molt contentes i per mi això és bastant important.

Familia Nuñez Martin

Elegir Kid’s House como guardería para Aitor, ha sido un auténtico acierto. A lo largo de estos años no habeis ayudado tanto a mi hijo como a mi a crecer y evolucionar.
Personalmente lo que más valoro es la profesionalidad del personal, que ha permitido que mi hijo vaya desarrollando sus capacidades mientras se divertía, y la enorme humanidad que todo el equipo habéis demostrado tener. Nos habeis dado un cariño muy importante en momentos muy difíciles.
Motivos para aconsejar Kid’s House como guardería? TODOS, me siento tan tranquila cuando el niño está con vosotros como cuando está conmigo. Muchas gracias a todos por todo, muy especialmente a Rosario, Ana y Ricard.

Familia Insalaco Martín

Les nostres filles hi han vingut molt a gust i nosaltres hem estat sempre molt tranquils deixant-vos-les. Repetirem amb el Lluís.

Familia Ros-Forrellat

Tenim el privilegi de gaudir d’unes instal·lacions quasi úniques pel que fa a llar d’infants. El tracte per part de tota l’escola és molt correcte i com a pares s’agraeix que la nostra filla vagi contenta a l’escola. Les activitats són variades i fan que els infants aprenguin divertint-se. La Mariona dina esporàdicament però els dies que s’hi ha quedat, ha estat tot molt positiu. Estem realment content d’ haver triat el Kid’s House. Gràcies.

Familia Gonzalez Costa

Nosaltres baixem cada dia de SANT QUIRZE DEL VALLÈS, a portar les nostres filles a l’escola KID’S HOUSE. Elles estan super contentes amb les seves senyoretes ( L’Anna i la Montse). Agrair a totes les professores, a la cuinera i a la part directiva amb el excel·lent treball que fan cada dia amb el nens. Sou un equip digne de total confiança per part nostre, moltes felicitats per la vostre tasca educativa.

Familia Nuñez

La meva opinió, tot molt bé, no tinc cap queixa ni de l’ escola, ni de professors, ni de res. per mi tot molt bé, i la meva filla Clélia esta super contenta cada dia. L’atenció amb la seva alimentació per a mi ha estat el millor, ja que l’Anna s’ha preocupat per ella molt. FELICITATS!

Familia Busquets Grau

Estem molt contents amb l’escola. El tracte amb el personal de l’ escola és molt proper i et dona molta confiança i tranquilitat. Recomanable 100%.

Familia Almansa Martínez

Segon curs i el grau de satisfacció ha augmentat considerablement, per cert molt encertats els canvis efectuats al jardí amb aquest espai enorme de gespa, realment increible… els nens estan com en un parc d’ Anglaterra ( ho dic per lo da la gespa), tot un encert. Portar a la meva filla a Kid’s House ha estat la millor decisió que hem pogut prendre! Recomano i ho seguiré fent a tots el futurs pares, doncs es la millor escola bressol de Sabadell amb diferencia. La veritat no se en que es podria millorar l’escola, però per a mi tal com està es ja insuperable. Moltes gràcies per la vostre bona feina!

Familia Grau

Estem molt contents amb el primer any al Kid’s House. Per a nosaltres era molt important saber que el nostre fill estava ben atès, però més que res ens ha agradat veure que anava content a l’escola. La tutora li ha donat molt afecte (i tot l’equip) i en un any ha adquirit molts hàbits que l’han ajudat a madurar. Respecte al menjar, ens fa la sensació, veient els menús, que és variat i bo, però es clar, no l’hem tastat… De les classes en si és difícil opinar, però veiem els resultats en el dia a dia: el nen recull les joguines, seu bé a taula, tracta bé els llibres… Gràcies per tot. Endavant amb el vostre projecte!

Familia Oates

Estem molt contents i satisfets per la contribució inestimable que feu cada dia a la educació del nostre fill. Moltes gràcies.

Familia Goste Lodia

Estem absolutament satisfets del fet que el tret distintiu de l’escola NO sigui el de programar sortides, excursions i activitats Culturals, perquè creiem que a les edats dels nens matriculats resulta una despesa pels pares i un desgast pels educadors del tot innecessaris. Per tant, estem MOLT CONTENTS pel fet que el vostre objectiu prioritari sigui complementar la tasca que intentem dur a terme els pares: Treballar i involucrar-se en el procés d’adquirir hàbits (Alimentaris, de convivència, d’higiene..) Volem agrair-vos el fet que els nostres fills no han estat mai tractats seguint normes estrictes, fredes i deshumanitzades dels manuals de puericultura. Tot al contrari CADA DIA han rebut el mateix afecte, les atencions, la mirada atenta i les abraçades que trobarien en els pares, avis, en la família. Els heu fet sentir sempre com a casa. Moltes gràcies, doncs , per la vostre feina de cada dia, per la paciència i per la complicitat i bons consells que compartim amb vosaltres.

Familia Merino-Mumbrú

El tracte és molt familiar, les mestres donen molta confiança, les instal·lacions són molt adequades i el pati és un luxe.

Família Gajas-Villa

MUY CONTENTOS, sobre todo por lo bien que se lo pasa el niño, lo alegre que sale de la clase. En general sois un cole muy cercano a los padres, lo que se agradece mucho.

Família Junco

Després de 5 anys de portar els nostres fills al Kid’s House podem dir que ESTEM MOLT CONTENTS I SATISFETS amb el tracte rebut i les atencions dedicades als nostres fills. És una bona escola bressol, moderna, equipada on els nens es troben com a casa.

Família Crusafont

Nuestro grado de satisfacción es altísimo, estamos encantados de haber dado con vosotros. Sin duda una gran recomendación para otros padres. Gracias por todo y feliz verano.

Família Diez-Gonzalez

He estat molt contenta aquests 3 anys que la Elsa ha estat a la vostra escola. Puc afirmar que heu complert TOTES les meves expectatives i que no m’ han decebut en res. M’he esntit com acasa i he confiat plenament en tots els professionals que han atés a la meva filla. En quan a la cuina donar les gràcies a la Angels per tenir tanta cura alhora de fer el dinar als nens i també vull donar donar les gràcies a la Tania a la Montse i a la Dolors per ajudarme a portar millor l’ educació de la Elsa. I com no vull donar les gràcies al Ricard per el se tracte i la seva integritat. Us trobaré molt a faltar.

Família Navarro

Con solo ver la sonrisa de nuestra hija cuando la dejábamos en su clase a los pocos días de haber empezado a ir a Kid’s House ya estábamos contentos. Desde entonces no ha habido día que no sonriera al ver a alguna de sus profes, y eso lo dice todo. Las instalaciones nos enamoraron desde el primer día y además no dejan de mejorarlas siempre que pueden. Todo el personal de la escuela se vuelca en los niños, no hay duda de que están muy bien atendidos. Estamos más que satisfechos de nuestra experiencia en Kid’s House y no dudaríamos en repetir.
¡¡Muchísimas gracias a todo el equipo!!

Família Velázquez González

I would like to give Kid´s House a glowing reference. Over the past 2 years i have send 2 children there and am extremely satisfied. The spacious and new facilities are impressive for a downtown establishment, wich combined with a caring and devoted management set the perfect backdrop for what i think are the stars of child care: The individual classroom teachers. Having had the opportunity to sample all of the teachers i have to say that each and every one is exceptional at taking care of the children for wich they are responsible according to their age. When i leave my children at Kid´s House in the morning i have the ease of mind that my children are under the loving care of professionals wich make a special effort to personalize their relationship with each child paying attention to their individual personalities, talents and needs.From my experience and after talking with parents who have send their children to other child care services, i have formed the opinion that Kid´s House is the best Kindergarten in SABADELL. I am extremely pleased with having had the oportunity to have my children under the care of such capable and dedicated professionals. My heartfelt congratulations to Ricard for having created such a wonderful childcare facility and team.

Sophia Kusyk. IESE professor. Canadian

Per a nosaltres, la millor guarderia de Sabadell. La tranquil·litat que et dóna saber que el deixes amb un equip increïble, d’un gran nivell professional però sobretot una gran humanitat és genial. A més a més, les instal·lacions són fantàstiques, llum natural per tot arreu, sense escales, un jardí enorme, cuina pròpia … i el millor de tot, el nostre fill ha anat súper feliç. Gràcies per aquests anys, us trobarem a faltar!

Família Tomàs Llano

Anyone   can
make    a   difference

Come and meet us

Sant Honorat, 37 Bajos 08202 Sabadell